Webshop » olie, roestpreventie, gereedschap » blussysteem blazecut 2M

blussysteem blazecut 2M

blaze2 blussysteem blazecut 2M
blaze2 blussysteem blazecut 2Mblaze2 blussysteem blazecut 2Mblaze2 blussysteem blazecut 2M
montage is heel simpel met de bijgevoegde strips
Het BlazeCut T-systeem is een eenvoudig blussysteem voor toepassing in kleine ruimtes 
De schrik van iedere bezitter van een klassieke Volkswagen is brand, je zou maar 2 jaar aan het restaureren zijn geweest en in een oogwenk niets meer hebben. Al is je Volkswagen nog zo goed verzekerd, je krijgt hem er niet mee terug, de emotionele waarde is vaak veel hoger dan hetgeen de verzekering uitkeert. En nu gaan we er nog vanuit dat de verzekering gaat uitkeren, stel dat je niets ontvangt !
Voorkomen is beter dan genezen. Met dit automatisch blussysteem is de kans erg klein dat je motorruimte, of zelfs je complete wagen, uitbrandt, de eventuele schade blijft beperkt. Je kunt wel een brandblusser bij de hand hebben maar wat doe je ermee als je niet aanwezig bent? En al ben je er tijdig bij, de grootste schade is al geleden voordat jij je brandblusser hebt kunnen hanteren.
Dit automatisch blussysteem wordt in de motorruimte vastgezet met de inbegrepen kabelbandjes waarbij de lengte van de slang bepalend is voor de grote van de motorruimte. De juiste lengte hebben wij al voor je uitgezocht, bij iedere slang staat vermeld voor welke Volkswagen deze geschikt is.
Als er een temperatuur van 120 °C is bereikt, knapt de op druk gebrachte slang op de plaats waar de hoge temperatuur wordt gemeten, ofwel boven de brandhaard. Het blusmiddel komt vrij en de brand wordt geblust, de schade is hierdoor tot een minimum beperkt. Het blusmiddel is niet schadelijk voor je klassieker en tast het milieu niet aan.
De slang is voorzien van een drukmeter, hoe hoger de temperatuur des te hoger druk. Als de meter het rode gedeelte bereikt, staat de slang op springen. Laten we hopen dat het nooit zover zal komen.

VOOR BUS , KARMANN GHIA EN KUBEL RADEN WIJ DE 3 METER VERSIE AAN
ER IS NU OOK EEN GOEDKOPERE VERSIE VOORRADIG VAN HET MER K PRI SAFETY 

€ 159,99 € 145,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 2Vanaf 5Vanaf 10Vanaf 20
€ 140,00€ 137,50€ 135,00€ 134,00

Gerelateerde producten


Heeft u een vraag?