Webshop » olie, roestpreventie, gereedschap » blussysteem blazecut 2M

blussysteem blazecut 2M

blaze2 blussysteem blazecut 2M
blaze2 blussysteem blazecut 2Mblaze2 blussysteem blazecut 2Mblaze2 blussysteem blazecut 2M
montage is heel simpel met de bijgevoegde strips
Het BlazeCut T-systeem is een eenvoudig blussysteem voor toepassing in kleine ruimtes zoals schakelkasten, meterkasten en motorcompartimenten. Het systeem bestaat uit een warmtegevoelige slang die gemaakt is van een speciaal kunststof en welke aan beide uiteinden voorzien is van een roestvast stalen afsluitdop, waarvan er één is voorzien van een ingebouwde manometer. De slang heeft zowel de functie van detectiemedium als houder van de blusstof zodat er geen externe cilinders nodig zijn.
Het BlazeCut T-systeem is voorzien van de blusstof HFC-227ea (voor toepassing in kasten) of HFC-236fa (voor toepassing in motorcompartimenten), wat beide extreem effectieve, schone, niet geleidende en onschadelijke blusstoffen zijn. Beide blusstoffen laten na een blussing geen residu achter zodat een ruimte geen uitgebreide reiniging vraagt anders dan van de delen die daadwerkelijk door de vlammen of roetvorming beschadigd zijn geraakt.
De BlazeCut T-systemen functioneren geheel onafhankelijk van enige spanningsbron en reageren op temperatuurverhogingen in de bewaakte ruimte. Wanneer de temperatuur in ruimte een kritieke temperatuur bereikt, zal de detectieslang smelten en zal de blusstof op het heetste punt uit de slang ontsnappen zodat deze direct op de brandhaard gespoten wordt. 

voor bus of karmann ghia raden wij de 3m versie aan

€ 159,99 € 145,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 2Vanaf 10Vanaf 20
€ 137,50€ 136,50€ 135,00

Gerelateerde producten